Change language / Sprache wechseln: nlende

Op vakantie in eigen land!

Ga dit jaar op vakantie in eigen land en ontdek wat midden-Limburg u allemaal te bieden heeft. Fietsen, wandelen, terrassen, dineren, ontdekken, en genieten, de mogelijkheden zijn eindeloos! Sommigen noemen onze regio ook wel het "buitenland van Nederland", en met bijvoorbeeld de hoeveelheid prachtige natuur, Limburgse specialiteiten, en ons 'mooie' accentje valt daar zeker wat voor te zeggen.

Wij verwelkomen u graag in onze gezellige, warme en authentieke Bed&Breakfast, die al generaties lang in de familie is.
Wilt u midden-Limburg verkennen? Dan bent u bij ons in het historische Maasbracht, bekend om haar levendige scheepvaart en uitstekende restaurants, aan het juiste adres!

 

Lekker overnachten in onze voormalige smederij?

De naam van ons hotel "In het Gouden Hoefijzer" duid natuurlijk op onze rijke geschiedenis als plaatselijke smid. Kom eens kijken hoe we deze smederij hebben omgevormd tot een uniek ogende Bed & Breakfast. We zijn gevestigd in Maasbracht, een plek die zeker een bezoek waard is door onder andere haar op één na grootste binnenhaven van Nederland. Maar ook de mooie boulevard met vele uitstekende restaurants, en de unieke drievoudige sluis met één van de grootste waterniveauverschillen in West-Europa zijn zeker de moeite waard.

Direct achter onze accommodatie vindt u een prachtige, bosrijke omgeving met veel bewegwijzerde wandelpaden, ideaal om te wandelen en fietsen. De meren naast de rivier "Maas" bieden veel mooie plekjes en water (sport) recreatie voor jong en oud. Ook lopen hier prachtige fietsroutes in combinatie met speciale fietsveerbootjes. Andere interessante plaatsen in de buurt zijn het dorp Stevensweert met zijn fort, het historische Wessem, 's werelds beroemde witte stadje Thorn, en het historische hart van de stad Roermond. U kunt ook gemakkelijk het beroemde Designer Outlet bezoeken in Roermond, op slechts een paar kilometer afstand.

Wist u al dat wij onze kamers onlangs volledig hebben gerenoveerd? Bekijk ons ​​Fotoboek om de vooruitgang te zien! U kunt ons ten alle tijden bereiken via 0475-464679info@hotelgasterijsmeets.nl of via onze wesbite. Ook kunt u bij ons altijd kosteloos annuleren tot 48 uur van te voren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten. Bij een rechtstreekse boeking heeft u trouwens altijd de beste prijs te pakken!

 

 

Nieuwschierig? Volg hier een virtuele rondleiding door ons hotel!

 

Kerkstraat 34 6051JH Maasbracht - - 0475 464 679 0475 464 679 - KvK 62613286
Volg ons