Change language / Sprache wechseln: nlende

Welkom op onze website

Overnachten in een voormalige smederij?

 

Wij verwelkomen u graag in onze gezellige, warme en authentieke Bed&Breakfast, die al generaties lang in de familie zit.
Wilt u graag midden-Limburg verkennen? Dan bent u bij ons in het historische Maasbracht, bekend om haar levendige scheepvaart,
aan het juiste adres!

 

De naam van ons hotel "In het Gouden Hoefijzer" slaat natuurlijk terug op onze rijke geschiedenis als plaatselijke smid. Kom eens kijken hoe we deze smederij hebben gevormd tot een uniek ogende Bed & Breakfast. We zijn gevestigd in Maasbracht, een plek die zeker een bezoek waard is door onder andere haar op één na grootste binnenhaven van Nederland, mooie boulevard met veel uitstekende restaurants, en de unieke drievoudige sluis met een van de grootste waterniveauverschillen in West Europa.

Direct achter onze accommodatie vindt u een prachtige ,bosrijke omgeving met veel bewegwijzerde wandelpaden, ideaal om te wandelen en fietsen. De meren naast de rivier "Maas" bieden veel water (sport) recreatie voor jong en oud. Ook lopen hier prachtige fietsroutes in combinatie met de speciale fietsveerboten. Andere interessante plaatsen in de buurt zijn het dorp Stevensweert met zijn fort, het historische Wessem, 's werelds beroemde witte stadje Thorn, en het historische hart van de stad Roermond. U kunt ook gemakkelijk het beroemde Designer Outlet bezoeken in Roermond, op slechts een paar kilometer afstand.

Wist u al dat wij onze kamers onlangs volledig hebben gerenoveerd? Bekijk ons ​​Fotoboek om de vooruitgang te zien! Alle kamers zijn voorzien van gratis internet, de nieuwste laminaat, een warme sfeer, persoonlijke toeristische informatie, toegang tot ons mooie terras en bar, en nog veel meer. Ook parkeren is natuurlijk gratis en kan op aanvraag ook privé. Neem contact met ons opnemen via 0475-464679info@hotelgasterijsmeets.nl of via onze wesbite!

 

 

Nieuwschierig? Volg hier een virtuele rondleiding door ons hotel!

 

Kerkstraat 34 6051JH Maasbracht - - 0475 464 679 0475 464 679 - KvK 62613286
Volg ons